De wezenzorg in de openbare instellingen van de Stad Antwerpen, 1870-1914 - Veestraeten, Erika (Leuven, 1994)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Geschiedenis.
Nederlands
Thesis
Keywords: weeskinderen; Antwerpen