Het Sint-Vincentius-A-Paulogenootschap te Gent, 1890-1914 - Vanspauwen, Hilde (Leuven, 1987)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Moderne Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Sint-Vincentius-A-Paulogenootschap.; liefdadigheid; Gent