Het Sint-Vincentius-A-Paulogenootschap te Gent, 1845-1855 - van Assche, Dirk (Leuven, 1979)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Sint-Vincentius-A-Paulogenootschap.; liefdadigheid; Gent