Participatief en geïntegreerd werken binnen de armoedebestrijding : een studie over de VFIA-projecten in de stad Gent - Vanheste, Hilde (Leuven, 1993)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoedebestrijding; Gent