Paupers en pauperisme in de Sint-Gertrudisparochie te Leuven 1836-1860 - Fiers, Marie-Christine (Leuven, 1984)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; Leuven