Werklozen zonder werkloosheidsvergoeding. Deel 1 - Fonck, Herman (Leuven.)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: werkloosheidsuitkeringen; werklozen