Armoede en besparing in de sociale zekerheid : de ervaringen van de jaren '80 in de Verenigde Staten - Van Den Broeck, Harry (Leuven, 1993)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Economische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; economische crisis; Verenigde Staten