Berekening van armoedenormen en armoedecijfers op basis van feitelijke inkomens en uitgaven - Vervisch, Kenji (Leuven, 2003)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Departement Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; inkomen