Armoede en gezonde voeding : een kwalitatieve studie bij kansarme vrouwen - Nys, Veerle (Leuven, 2002)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; voeding