Arme gescheiden mannen : een verkennend onderzoek naar hun leefwereld en problemen - Anthoni, Anke (Leuven, 2001)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: echtscheidingen