De zorg voor sociaal verwaarloosde kinderen in België op het einde van de negentiende eeuw - Gillaerts, Jan (Leuven, 1979)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Pedagogische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kinderen