Het forensisch welzijnswerk op het keerpunt van recht en welzijn - De Prins, Peggy (Leuven, 1992)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: welzijnswerk