Armoede en besparingen in de sociale zekerheid : de ervaring van de jaren tachtig in Groot-Brittannië - Boeynaems, Lutgard (Leuven, 1993)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Economische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: sociale zekerheid; armoede