Voor de verheffing van het volkskind : het gemeentelijk lager onderwijs in Leuven 1862-1914 - Vos, Griet (Leuven, 1994)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kinderen; onderwijs