Onderwijskansen voor kinderen van illegale verblijvers : een kwalitatief onderzoek naar de problemen in de opvang van kinderen van illegale verblijvers in het lager onderwijs - Gijsegom, Eva (Leuven : KUL, 2000)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Monografie
Keywords: onderwijs; migranten