Armoede in het licht van de bijbel en van de bevrijdingstheologie - Van Wonterghem, Reinilde (1992)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat Godsdienstwetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede