Peilingen naar armoede en armenzorg in het Brugse Vrije van 1770 tot 1789. Deel 2 - Verhalle, A. (Leuven, 1964)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede