Woonwagenbewoners tussen gestructureerde standplaatsen en wild nomadisme : sociologisch onderzoek bij een deelgroep, de voyageurs. Deel 2 - Haesendonck, Peter (Leuven, 1980)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: woonwagenbewoners