Hulpverlening aan multi-problem gezinnen : een organisatiesociologische benadering - Van Mechelen, Natascha (Leuven, 1995)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: gezinnen; kansarmoede