Werkloosheid en gezondheid : een literatuurstudie - Kooyman, Maria (Leuven, 1985)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: werkloosheid; gezondheid