Omgevingsfactoren in een tehuis voor thuislozen : een onderzoek naar de invloed van omgevingsfactoren in het onthaaltehuis Home Prins Albert te Gentbrugge - Walgraeve, Katharina (Leuven, 1986)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: daklozen; Gentbrugge