Het Vlaams beleid in verband met het VFIK - Schrijvers, Raf (Leuven, 1997)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Politieke Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede