Welzijnszorg : een studie over het ontstaan en de evolutie van Welzijnszorg in Caritas Catholica - Baert, Julia (Leuven, 1974)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Caritas; welzijnszorg