Tewerkstellingsprojekten van het wijkaktiekomitee C.G.A.M. in de Marollen : sociologische analyse van het tewerkstellingsbeleid gevoerd door C.G.A.M. van december 1975 tot januari 1978 - Bombeke, Frank (Leuven, 1978)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: tewerkstelling