De armoedebestrijding in Vlaanderen sinds '80 : een analyse van de houding van enkele sociale partners t.a.v. armoede - Mortreu, Stephan (Leuven, 1990)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Politieke en Sociale Wetenschappen.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede