Kansarmoede in het vikariaat Mechelen - Vlaams-Brabant : een studie over regionale ongelijkheid - De Weerd, Wim (Leuven, 1989)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede; Mechelen