De strijd tegen het drankmisbruik in België, eind 19de-begin 20ste eeuw - Chrispeels, Yvette (Leuven, 1982)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Pedagogische Wetenschappen.
Nederlands
Thesis
Keywords: alcoholisme