De impact van achtergrond- en seksefactoren in het kader van de begeleiding van kansarmen : een vergelijkend kwalitatief onderzoek tussen kansarme vrouwen en opbouwwerksters - Soenen, Ruth (Leuven, 1994)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Pedagogische Wetenschappen.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede; opbouwwerk