Over een ondercultuur : een cultuursociologische studie naar de relatieve deprivatie van arme gezinnen - Kochuyt, Thierry (Leuven, 1999)
BMLIK
Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Leuven, doctor in de Sociale Wetenschappen
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; cultuur