De werkhuizen van liefdadigheid te Antwerpen (1802-1850) - Abelshausen, Marleen (Leuven, 1981)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Geschiedenis.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; liefdadigheid; Antwerpen