De visie van Luc Versteylen op armoede, zuiverheid en gehoorzaamheid - Verscuren, Ann (Leuven, 1992)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Godsdienstwetenschappen.
Nederlands
Thesis
Keywords: Versteylen, Luc; armoede