De geografie van het overleven : bestaansonzekere huishoudens en hun strategieën in een stedelijke en rurale context - Meert, Henk (Leuven, 1998)
BMLIK
Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Leuven, doctor in de Wetenschappen.
Nederlands
Proefschrift
Keywords: armoede; gezinnen