Aspekten van pauperisme en armenzorg te Mechelen in de XIXe eeuw : de evolutie van veertig arme families. Deel 2 - Van Borm, Julien (Leuven, 1965)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat Geschiedenis der Moderne Tijden.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede; jongeren; Mechelen