De leefwereld van kansarme jongeren : een sociologische verkenning - De Swert, Jurgen (Leuven, 1994)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede; jongeren