Marginale arbeidskrachten : verkenning van het armoedeprobleem vanuit het dualistische arbeidsmarktmodel - Serroyen, Chris (Leuven, 1981)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; arbeid