De armen te Leuven : bijdrage tot de studie van het pauperisme tijdens het Franse Bewind (1794-1814) - Hoflack, Daniël (Leuven, 1961)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Geschiedenis, Moderne Tijden. Fotocopie. Ex. begint pas op pagina 122 !
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; Leuven