Armoede en gezondheid : een explorerend onderzoek - Tijtgat, Hilde (Leuven, 1992)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de medisch-sociale wetenschappen.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; gezondheid