Landloperij, bedelarij en thuisloosheid : een socio-historische analyse van repressie, bijstand en instellingen. Deel 1 - Depreeuw, Wim (Leuven, 1986)
BMLIK
Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Leuven, doctor in de Criminologie.
Nederlands
Proefschrift
Keywords: landlopers