Armoede : een inbreuk op de rechten van de mens ? De armoede geconfronteerd aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens - Van Tendeloo, Connie (Leuven, 1987)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Criminologie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; mensenrechten