Nachtopvang voor chronisch thuislozen : over de zin en onzin van een nachtasiel in Gent - Lameire, Els (Gent, 1994)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Pedagogische en Sociale Studie Edward Anseele Gent, Maatschappelijk Assistent.
Nederlands
Scriptie
Keywords: daklozen