Aanzet tot een bibliografie van Nederlandstalige literatuur over het onderwerp Vierde Wereld sinds 1978 - Stevens, Marc (Antwerpen, 1987)
BMLIK
Scriptie Stedelijke Technische Leergangen voor Bibliotheekwetenschappen.
Nederlands
Scriptie
Keywords: vierde wereld