Jong geleerd, oud gedaan ? De opleiding tot maatschappelijk assistent(e) als basis van effective, efficiënte en solidariserende hulpverlening aan generatiekansarmen - Clarys, Marnic (Antwerpen, 1996)
BMLIK
Scriptie Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen, Sociaal Werk.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede; maatschappelijke assistenten