Leefsituatie van kansarmen : een onderzoek vanuit het OCMW-Zedelgem - Swimberghe, Inge (1992)
BMLIK
Eindwerk Instituut voor Economisch en Sociaal Hoger Onderwijs, Maatschappelijk Assistent.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede