Kansarme multi-problem gezinnen : een benadering vanuit een sociale dienst bij de Jeugdrechtbank - Vermeersch, Delphine (Kortrijk, 1994)
BMLIK
Scriptie Instituut voor Psycho-Sociale Opleiding Kortrijk, afdeling Maatschappelijk Assistent. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede