Uit de schaduw ! De betekenis van het buurttheater in de hedendaagse samenleving - Verheye, Martine (Heverlee, 1999)
BMLIK
Scriptie Sociale Hogeschool Heverlee, modulaire bijscholing : sociaal-cultureel werk. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: buurtwerk; theater