Samenwerking in het welzijnswerk en armoedebestrijding : de bijdrage van het opbouwwerk. Het projekt Fabota Leuven - Vanheste, Hilde (Kortrijk : Instituut voor psycho-sociale opleiding, 1989)
BMLIK
Proefschrift, Instituut voor psycho-sociale opleiding
Nederlands
Monografie
Keywords: kansarmoede; samenlevingsopbouw; Leuven