Opbouwwerk en participatie : aktiveren van huurders uit de wijk Muide rond hun eigen huisvestingsproblematiek - Segaert, Stefaan (Kortrijk : Instituut voor psycho-sociale opleiding, 1991)
BMLIK
Scriptie, Hoger Instituut voor Psycho- Sociale Opleiding Kortrijk, afdeling Maatschappelijk Assistent. Fotocopie.
Nederlands
Monografie
Keywords: huisvesting