Schippers op de Muide : bevragend onderzoek naar de woon- en leefgewoonten van varende schippers en schippers aan wal in het licht van de herwaarderingsoperaties in de wijk Muide - De Vetter, Nancy (Gent, 1990)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Pedagogische Sociale Studie. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: scheepvaart