Plaatsing in pleeggezinnen : een sociale observatie vanuit de Jeugdrechtbank te Gent - Nagels, Gisèle (Gent, 1974)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie, Gent. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: pleegzorg