Oorzaken die aanleiding geven tot het opstarten van een budgetteringsplan vanuit het OCMW De Panne - Casselman, Annick (De Haan, 1991)
BMLIK
Proefschrift Hoger Instituut voor Sociale Studiën vzw Jeugdzorg De Haan, Maatschappelijk Assistent.
Nederlands
Scriptie
Keywords: schulden